سلـحــشـوران شـهـر نــراق

عـکـس، خـاطـرات ، دل نـوشـتـه هـای دفـاع مـقـدس ، انـقـلـاب و اطـلـاعـات عـمـومـی

سلـحــشـوران شـهـر نــراق

عـکـس، خـاطـرات ، دل نـوشـتـه هـای دفـاع مـقـدس ، انـقـلـاب و اطـلـاعـات عـمـومـی

سلـحــشـوران شـهـر نــراق

شهر نراق زادگاه علامه ملا محمد مهدی نراقی و ملا احمد نراقی (فاضلین نراقی)
بیش از 100 نفر از مشاهیر نامدار دارای جمعیت سه هزار نفره در مقطع 8 سال دفاع مقدس دارای 180 رزمنده بوده و علاوه بر آن 8 آزاده و 100 جانباز(مجروح)و 80 شهید تقدیم آرمان های میهن اسلامی نموده است.


بایـگـانی
آخـریـن مـطـالـب


 

http://www.islamupload.ir/user_uploads/iurokhsaar4eb2/dhdfhf.jpg

 

از مهر ماه 1359 که جنگ تحمیلی رسما آغاز شده بود ، مردم به جبهه ها شتافته تا از مرز و بوم ایران اسلامی دفاع نمایند.زنان غیور شهر نراق نیز در همان اوان جنگ آمادگی خویش را در خطوط مقدم جبهه اعلام نمودند . لکن به دلیل محدودیت ها و عدم نیاز جدی ، در ستاد پشتیبانی جنگ فعالیت های خود را آغاز نمودند .

پس از اینکه جنگ زدگان مستقر درحسینیه به منازل مردم شهر نراق اسکان یافتند این مکان محل اجتماعی برای زنان گردید. گروههای زنان از همه قشر فعالیتهای موثری در راستای اهداف جنگ و دفاع مقدس داشتند . پخت نان ، بسته بندی آجیل ، بافتن لباسهای گرم برای رزمندگان ، اهدای طلا و جواهر ، ساخت ترشی ، قره قوروت، ماست ، پنیر و جمع آوری هرگونه اقلام مورد نیاز جبهه از اقدامات زنان قهرمان شهر نراق بود .  پتوهای گل آلود و خاکی رزمندگان که توسط کامیون به شهر نراق انتقال می یافت ، توسط زنان فداکار شهر در چشمه آصف آباد شسته و پس از بسته بندی ، مجددا به خطوط رزم و پیکار بازگردانده میشد.

ساخت و تهیه بهترین سوغات نراق که جوزقند بود با شور و طراوات در بین زنان آماده و پس از گلانه کردن( دسته های 30 تایی) روانه جبهه می شد که رزمندگان به آن لقب (( بمب هسته ای )) داده بودند.

بافنتن قالی و فروش آن از متداولترین اقدامهای خانم ها در حسینیه شهر نراق بودکه سالیانه یک تخته بافته شده و پس از فروش ، پول آن به ستاد پشتیبانی جنگ واریز می گردید. در همه این فعالیت ها حجت الاسلام سید محمد باقر شریف موسوی امام جمعه شهر نراق از مشوقین و حامیان اصلی به شمار میرفت . هراز گاهی نیز به درخواست زنان غیور شهر ، ماشین انتقال خون به نراق می آمد و داوطلبین برای مجروحین جنگ خون اهدا می کردند .

و اینگونه بود که زنان نراق به مثابه مردانش ، برای دفاع مقدس فعالیت موثری داشتند.

 

بتول حمزه ای فرزند حمزه اهل شهر نراق 10/04/1390

 

۹۰/۱۲/۰۷
سلحشوران شهر نراق

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.

هدایت به بالای

folder98 facebook