سلـحــشـوران شـهـر نــراق

عـکـس، خـاطـرات ، دل نـوشـتـه هـای دفـاع مـقـدس ، انـقـلـاب و اطـلـاعـات عـمـومـی

سلـحــشـوران شـهـر نــراق

عـکـس، خـاطـرات ، دل نـوشـتـه هـای دفـاع مـقـدس ، انـقـلـاب و اطـلـاعـات عـمـومـی

سلـحــشـوران شـهـر نــراق

شهر نراق زادگاه علامه ملا محمد مهدی نراقی و ملا احمد نراقی (فاضلین نراقی)
بیش از 100 نفر از مشاهیر نامدار دارای جمعیت سه هزار نفره در مقطع 8 سال دفاع مقدس دارای 180 رزمنده بوده و علاوه بر آن 8 آزاده و 100 جانباز(مجروح)و 80 شهید تقدیم آرمان های میهن اسلامی نموده است.


بایـگـانی
آخـریـن مـطـالـب

* سوال :
ملجاالاتاما ملا والاسلام
چه می فرمائید در این مسئله شرعیه که درخت جوزی(گردو) تقریبا صد سال قبل در مِلکی غرس است و الحال همان درخت بحسب ارث منتقل به زید شده و عمرو(فلان و بهمان) مِلکی را جدیدا احداث نموده ؛ قبل از زمانیکه احداث نماید شاخه همان درخت سایه افکن همان مِلک بوده در صورت مسطور(نوشته) عمرو را می رسد که شاخه درخت جوزی(گردو) که مال زید است قطع نماید و در صورت عدم تسلط عمرو را می رسد که ادعای منافع درخت جوز(گردو) را بنماید .

صورت مسئله مشروحا در صدر مرقوم و به خاتم شریف مزین فرمائید که عندالله و عندالرسول ضایع نخواهد شد .
بینوا و توجروا والسلام

 * پاسخ  سوال شرعی توسط علامه فخرالدین نراقی :

هو
هرگاه آن درخت قبل از اختیار این زمین سایه بر آنجا می انداخته و داخل در آن مِلک شده صاحب مِلک تسلط ندارد از داخل شدن آن درخت در مِلک و مانع شود
والله العالم

اثر مُهر : اراجی عبده فخرالدین بن محمد(علامه فخرالدین نراقی فرزند محمد)


سایت سلحشوران شهر از جناب استاد حاج سید مجتبی غفاری فرزند سید محمود به جهت بازخوانی سند سوال شرعی مومن باغدار نراقی از علامه فخرالدین نراقی در خصوص درخت گردو(جوز) در یک قرن قبل سپاسگزار می باشد .

توضیحات سایت سلحشوران شهر نراق در خصوص مجتهد و پاسخ دهنده فتوا

علامه میرزا فخرالدین  نراقی فرزند محمد ابن احمد ابن مهدی ابن ابی ذر نراقی از اعاظم فقهای امامیه جامعیت قابل توجهی در علوم مختلف اسلامی از جمله ادبیات عرب، فقه ، اصول، علوم قرآن و حدیث ، رجال، درایه، فلسفه و کلام اسلامی داشته است .

میرزا فخرالدین نراقی مدتی در کاشان از فضایل او بهره مند بودند و همچنین بسیاری از سوالات شرعی نراقی ها را نیز پاسخ و یا خمس مال آنان را دریافت و رسید آن را ارائه می داد . ایشان تاریخ 25 شوال سال 1325 هجری قمری برابر 9 آذر 1286  دارفانی را وداع گفت و بنا به وصیّت خودش در قبرستان شیخان شهر قم در مجاورت آرامگاه جدّش میرزای قمی به خاک سپرده شد .

۹۷/۰۴/۱۵
سلحشوران شهر نراق

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.

هدایت به بالای

folder98 facebook