رزمنده بسیجی شهر نراق در خدمت نیروی انتظامی

عباس نصیری

اعزام از ناحیه بسیج سپاه پاسداران انقلاب اسلامی شهرستان محلات صورت گرفت . بعد به پادگام امام حسن(ع) تهران و سپس به وسیله قطار به پادگان دوکوهه اندیمشک روانه شدیم .

دو پاسدار نراقی که از زمره فرماندهان دفاع مقدس به شمار می روند سردار مظاهر لطفی تاریخ 11/8/1361 و سردار کاظم محمودی تاریخ 16/8/1361 طی این عملیات مظلومانه به شهادت رسیدند .

مبارزه برای حفظ و تثبیت این خط همچنان ادامه داشت تا اینکه تاریخ 17/9/1361 از گروه اعزامی راهیان کربلا دو نفر از مخلص ترین نیروهای بسیج نراق مندعلی نباتی فرزند حسین در سن 57 سالگی و علیرضا رزاقی فرزند مصطفی در سن 16 سالگی هنگام نگهبانی به اتفاق هم به شهادت رسیدند . این دو شهید به عنوان مسن ترین و جوانترین ترین شهیدان استان مرکزی لقب گرفته اند .


در ادامه ماموریت و بازگشت از خط پدافندی در گردان ادوات سازماندهی و تاریخ 17/11/1361 به همراه سلحشوران نراق در عملیات ناموفق والفجر مقدماتی شرکت کردیم .
والفجر مقدماتی به عملیات موانع مشهور شد و با هدف تصرف پل غزیله و سپس دستیابی به شهر العماره عراق طراحی گردید .
نصیری در عملیات والفجر مقدماتی
طی این عملیات سه نفر از همرزمان به اسامی سید محمد باشی – محسن عبدلی و علی قجری فرزند فرج الله مجروح گردیدند .
بهار سال 1363 به استخدام کمیته انقلاب اسلامی شهرستان دلیجان در آمدم . با توجه به اینکه ماموریت کمیته انقلاب مبارزه با ناامنی های داخلی بود ؛ اواخر زمستان 1364 داوطلبانه به جبهه اعزام و در تیپ موسی بن جعفر(ع) که مختص کمیته ای ها بود سازماندهی شدم .
سروان عباس نصیری
آن زمان کمیته یک محور در جبهه در اختیار داشت . یادم می آید حضور 45 روزه من در جبهه مصادف بود با شهادت پاسدار سید حسن جوادی فرزند سید ماشاءالله که تاریخ 17/1/1365 در شهر اهواز مرکز استان خوزستان به شهادت رسید .
ماموریت بعدی بنده در کمیته انقلاب تحت نام راهیان نور از اواخر سال 1366 تا اواخر 1367 به مدت یکسال به شهر زاهدان مرکز استان سیستان و بلوچستان بود . مبارزه با سوداگران مواد مخدر و اشرار از عمده اهداف ماموریت کمیته بود .
یادآوری می گردد کمیتههای انقلاب اسلامی اولین سازمانهایی بودند که پس از انقلاب در ۲۳ بهمن ۱۳۵۷ پس از پیام امام خمینی(ره) تاسیس و پس از تصویب قانون تشکیل نیروی انتظامی جمهوری اسلامی ایران در سال 1370، با شهربانی و ژاندارمری ادغام شدند . آیتالله محمدرضا مهدوی کنی اولین سرپرست کمیتهها بود .
عباس نصیری فرزند علی اهل شهر نراق