گلزار شهدای شهر نراق مکانی برای قرب پروردگار
شهید والامقام عباس رمضانی بعد از شهادت سید غلامرضا باشی - مهدی عباسی -عبدالله محمودی - ابوالفضل بیابانگرد - محمد رضا رمضانی – غلامرضا قجری - محمدرضا بخشی – اسدالله خسروی و شهدای دیگر ، هدفی جز شهادت در راه آرمانهای انقلاب اسلامی نداشت .
شهید عباس رمضانی در عملیات فتح المبین مجروح شد و در بیمارستان بستری بود و با اینکه به سختی حرکت می کرد لیکن ده روزی از مجروحیتش می گذشت و علی رغم توصیه پزشک معالجش که باید در بیمارستان بستری باشد از بیمارستان ترخیص و 12 و 13 فروردین 1361 در تشییع پیکر چهار تَن ازهمرزمان و همکلاسی های شهیدش که در عملیات فتح المبین به شهادت رسیده بودند شرکت نمود .
این گل پرپر از کجا آمده
از سفر کرب و بلا آمده
لحظات جدایی و خداحافظی عباس رمضانی با همکلاسی های شهیدش که سال ها در کنارهم به یکدیگر انس و الفت داشت تماشایی بود . چه قول و قراری با هم گذاشته بودند که چهار ماه بعد تاریخ 7 مرداد 1361 طی عملیات رمضان به شهادت رسید ودر کنار آنان ماوا گرفت .
حضور گسترده جوانان نراق در جبهه و شرکت در عملیات هایی چون فرمانده کل قوا ، طریق القدس ، ثامن الائمه و شکست حصر آبادان ، فتح المبین ، بیت المقدس ، رمضان ، محرم ، والفجر 8 وکربلای 5 و.... آبرویی به نراق داد که تا ابد این مردم به خود می بالند و برگی زرین به شناسنامه شهر نراق افزودند.
یقینا تا ابد گلزار شهدای شهر نراق برای مردم زیارتگاه و محلی برای نزدیک شدن به خداوند متعال خواهد بود . اگر امروز توفیق داریم که در منطقه سربلند باشیم و با تمام ناملایمات یک سَر و گردن بالاتر باشیم به یُمن حضور گسترده جوانان کهن شهر در دفاع مقدس می باشد .
راوی : آقای محمد(غلام) ابوالحسنی فرزند عزت الله اهل شهر نراق
خاطرات یادگاران جنگ واقعا شنیدنی هست.مخصوصا که با صدای دانشین عموغلام همراه باشه.
دستبوس همه هستم.♥♥♥