سلـحــشـوران شـهـر نــراق

عـکـس، خـاطـرات ، دل نـوشـتـه هـای دفـاع مـقـدس ، انـقـلـاب و اطـلـاعـات عـمـومـی

سلـحــشـوران شـهـر نــراق

عـکـس، خـاطـرات ، دل نـوشـتـه هـای دفـاع مـقـدس ، انـقـلـاب و اطـلـاعـات عـمـومـی

سلـحــشـوران شـهـر نــراق

شهر نراق زادگاه علامه ملا محمد مهدی نراقی و ملا احمد نراقی (فاضلین نراقی)
بیش از 100 نفر از مشاهیر نامدار دارای جمعیت سه هزار نفره در مقطع 8 سال دفاع مقدس دارای 180 رزمنده بوده و علاوه بر آن 8 آزاده و 100 جانباز(مجروح)و 80 شهید تقدیم آرمان های میهن اسلامی نموده است.


بایـگـانی
آخـریـن مـطـالـب

قبول اجاره صحیحه شرعیه نمود اقل استاد آقا شجاع الدین حسینی یکباب عِمارت را کلیه از عمده الاعیان والتجار آقا محمد حسین شش ماه بمبلغ پنج تومان رایج خزانه که هر دَر ماه بپردازد و قبض دریافت دارد و اگر در آن مدت شش ماه هر زمان خواستند عیالشان را از همدان بیاورند اختیار فسخ با ایشان است .
تحریرا فی دهم شهر رجب 1316
10 رجب 1316(برابر 3 آذر 1277)
شجاع الدین مهدی الحسینی

حاشیه سند:
اسباب و ملزومات خودشان که در اطاق بزرگ سه دَری روی زیر زمین است و در اطاق قفل و مُهر خود آقا محمد حسین است چنانچه اشیائی از آن اطاق کسی ببرد یا آنکه عیبی به اسباب آن اطاق وارد شود اینجانب از عهده بر میایم و مبلغ یکتومان هم اضافه بر پنج تومان متن قبول است و داده خواهد شد .
فی شهر رمضان المبارک سنه 1316
رمضان 1316(برابر بهمن 1277)
مهُر : شجاع الدین مهدی حسینی

سایت سلحشوران شهر نراق از استاد حاج سید مجتبی غفاری فرزند سید محمود از بابت بازخوانی اجاره نامه یک باب عِمارت توسط محمد حسین(احتمالا تاجر نراقی) به استاد آقا شجاع الدین مهدی حسینی(احتمالا از مشاهیر اهل شهرستان محلات استان مرکزی) در 128 سال قبل سپاسگزار می باشد .

۹۷/۱۰/۱۳
سلحشوران شهر نراق

نظرات  (۱)

۱۵ دی ۹۷ ، ۲۰:۰۶ سایت سلحشوران شهر نراق
درود

در صفحه 176 کتاب تاریخ اجتماعی و زندگانی مشاهیر شهرستان محلات استان مرکزی در خصوص شجاع الدین الحسینی محلاتی عینا این رفرنس را نوشته است :

در کتابخانه سلطنتی مُرَقّعی است با خطوط مرقع شکسته نستعلیق نسخ تحریری کتابت خوب شامل قصاید و مدایحی در مورد بازگشت ناصرالدین شاه از فرنگ . (فهرست مُرَقّعات کتابخانه سلطنتی صفحه 182)




معنی مرقع : مُرَقَّع به مجموعه‌ای متصل به هم از قطعات مختلف هنری شامل انواع آثار خوشنویسی و نقاشی گفته می‌شود. در نسخه‌پردازی مرقع مجموعه‌ای از آثار یا آلبومی است از قطعات مختلف شامل آثار گوناگون خوشنویسان، نقاشان، تصویرگران، و مذهبّان که به شکل رقعه رقعه یا پاره‌پاره به یکدیگر پیوسته و شیرازه بسته و به‌صورت کتاب یا بیاض تجلید شده‌اند که در واقع حاصل این کار آلبومی از صفحات به هم پیوسته از آن آثار است.


ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.

هدایت به بالای

folder98 facebook