سفارش ظروف برای حاج عبداله محمدی تاجر نراقی در بازگشت از سفر حج نیم قرن پیش
عبادت و بندگی خدا در ماه ذی الحجه صفای دیگری دارد . وجود دو عید مهم اسلامی عید قربان (عید اضحی) و عید غدیر (عید ولایت) و روز عرفه شکوه و عظمت خاصی به ذی الحجه بخشیده است .
حاج عبدالله محمدی فرزند حاج محمد مهدی تاجر نراقی از مردان نیکو خرد و مومن بود . در بازگشت یکی از سفرهای حج برای ایشان ظروفی جهت پذیرایی از مهمانان سفارش شده بود که نمونه ی آن نام او روی بشقاب قید شده : حاج عبداله تاجر نراقی
حاج عبداله محمدی پس از فوت در آرامگاه خانوادگی محمدی جنب بقعه شاه سلیمان شهر نراق خاکسپاری و روی سنگ قبرش مرقوم شده:
هوالحی الذی لا یموت . هذا قبر رجل صالح المتقی مرحوم مغفور که در سن 98 سالگی در مهر ماه 1339 دعوت حق را لبیک و به رحمت ایزدی پیوست .
حاج محمد مهدی تاجر نراقی(وفات سال 1300 شمسی) و همسرش فاطمه سلطان فرزند حاج آقاجان تاجر نراقی (وفات 1310 شمسی در قبرستان و بقعه علی ابن جعفر(ع) شهر قم خاکسپاری گردیده اند .
مادر متدینش بانو سیدالسادات خدیجه محمدی اردهالی فرزند میرزا سید یحیی می باشد که در کنار قبر همسرش حاج عبدالله خاکسپاری شد و روی سنگ قبرش سال فوت 1397 قمری(1355 شمسی) قید گردیده است . میرزا سید یحیی داخل مرقد منور حضرت سلطانعلی ابن امام محمد باقر(ع) در مشهد اردهال خاکسپاری گردیده است . یحیی اردهالی داماد حاج عبدالباقی واقف نراقی بود . عبدالباقی نیز داماد میرزای قمی بود و آب انبار تاریخی و مشهور حاج عبدالباقی در نراق نیز به مشارالیه نسبت دارد .