سلـحــشـوران شـهـر نــراق

عـکـس، خـاطـرات ، دل نـوشـتـه هـای دفـاع مـقـدس ، انـقـلـاب و اطـلـاعـات عـمـومـی

سلـحــشـوران شـهـر نــراق

عـکـس، خـاطـرات ، دل نـوشـتـه هـای دفـاع مـقـدس ، انـقـلـاب و اطـلـاعـات عـمـومـی

سلـحــشـوران شـهـر نــراق

شهر نراق زادگاه علامه ملا محمد مهدی نراقی و ملا احمد نراقی (فاضلین نراقی)
بیش از 100 نفر از مشاهیر نامدار دارای جمعیت سه هزار نفره در مقطع 8 سال دفاع مقدس دارای 180 رزمنده بوده و علاوه بر آن 8 آزاده و 100 جانباز(مجروح)و 80 شهید تقدیم آرمان های میهن اسلامی نموده است.


بایـگـانی
آخـریـن مـطـالـب

بر اساس گزارش سایت سلحشوران شهر نراق ؛  آقای حسین نراقی سال 1324 در کاشان تولد یافت لیکن سال‌هاست که در محله مهران  تهران سکونت دارد .
او در خانواده ای مذهبی زاده شده و جدّش علامه حاج ملا احمد نراقی از روحانیون صاحب نام نراق و کاشان و نویسنده کتاب معراج‌السعاده است.

حسین نراقی از دوران دانشجویی شعر گفتن را شروع کرد؛ دوره‌ای که نه ادبیات خوانده بود و نه کارش با شعر و شاعری ارتباط داشت ولی اشعار، خودجوش به ذهنش گام‌ می‌نهاد. در دانشگاه رشته اقتصاد خواند و مسئولیتی را در وزارت صنایع بر عهده گرفت و آخرین روزهای کاری‌اش معاون اداره کل برنامه‌ریزی و بودجه وزارت صنایع بود.

در ابتدا به صورت تفننی شعر می‌سرود، اما از سال 1381 بعد از بازنشستگی، شعر گفتن برایش به لذتی عمیق برای یافتن دنیای گمشده شعرهای دیگر بدل شد.
شعرهای اولیه‌اش بعد مذهبی داشت و برای بیشتر ائمه شعری در کتابش دیده می شود. بعدها شعرهای اجتماعی، عرفانی و غزلیات به مجموعه شعرهایش اضافه شد. می‌گوید که اشعارش به دنبال حلقه‌های مفقوده‌ای است که در شعر شاعران دیگر مغفول مانده است. نراقی می‌گوید: «به طور مثال اگر درباره شخصیت امام حسین (ع) شعری را گفته‌ام آن بعد از شخصیت آن حضرت را بازگو کرده‌‌ام که از قلم شاعران دیگر افتاده است.» بیش از هر چیزی در شعر پیام شعر و توازن آن برایش مهم است.

کتاب «فراسو» حاصل اشعاری است که او تا به حال گفته است. به گفته خودش این کتاب به توصیه و ترغیب دوستانش منتشر شد.

۹۹/۰۸/۰۳
سلحشوران شهر نراق

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.

هدایت به بالای

folder98 facebook