سلـحــشـوران شـهـر نــراق

عـکـس، خـاطـرات ، دل نـوشـتـه هـای دفـاع مـقـدس ، انـقـلـاب و اطـلـاعـات عـمـومـی

سلـحــشـوران شـهـر نــراق

عـکـس، خـاطـرات ، دل نـوشـتـه هـای دفـاع مـقـدس ، انـقـلـاب و اطـلـاعـات عـمـومـی

سلـحــشـوران شـهـر نــراق

شهر نراق زادگاه علامه ملا محمد مهدی نراقی و ملا احمد نراقی (فاضلین نراقی)
بیش از 100 نفر از مشاهیر نامدار دارای جمعیت سه هزار نفره در مقطع 8 سال دفاع مقدس دارای 180 رزمنده بوده و علاوه بر آن 8 آزاده و 100 جانباز(مجروح)و 80 شهید تقدیم آرمان های میهن اسلامی نموده است.


بایـگـانی
آخـریـن مـطـالـب

کتاب «اساس الاحکام» سخن گفتن از مباحث فقه کاربردی، مضامین «عمل به ظن و حجیت آن» و «حجیت خبر واحد» را که در استنباط احکام شرعی مورد ابتلای فقها و عالمان اسلامی اند کاویده و به شکل استدلالی بحث و بررسی کرده است.

دستخط علامه حاج ملا احمد نراقی فرزند محمد مهدی در ابتدای کتاب اساس الاحکام

فصل اول این کتاب درباره عمل به ظن و حجیت آن است. اصالت عدم حجیت ظن بدلیل نهی از عمل به آن و همچنین عدم وجود دلایل عقلی و نقلی در این باره در فصل اول بررسی شده است. در این فصل، همچنین، 11 دلیل در رد ادله قائلین به اصالت حجیت ظن آورده شده است.

فصل دوم کتاب، درباره حجیت خبر واحد است. در بخشی از این فصل، فاضل نراقی به بررسی ادله ای که درباره حجیت یا عدم حجیت خبر واحد ذکر شده، پرداخته است.

در فصل سوم، برخی مباحث متعلق به الفاظ، همچون حجیت ظن در لغات، راه های ثبوت حجیت لغت، اصالت عدم نقل و اشتراک، بیان وجوه تمییز بین حقیقت و مجاز و... به صورت اجمالی مورد بررسی قرار گرفته است.

ملا احمد ، در آخرین فصل کتاب خود، به بررسی حکم دو خبر متعارض پرداخته و وجوه مختلف این تعارض را بررسی کرده است.

 توضیحات سایت سلحشوران شهر نراق :

نویسنده کتاب اساس الاحکام علامه حاج ملا احمد نراقی تاریخ ١۴ جمادی الثانی ١١٨۵ برابر ٢ مهر ١١۵٠ در شهر علم و فقاهت و دانایان نراق  متولد شد . دو قرن پیش وبای مُهلک منطقه کاشان از جمله نراق زادگاه مشاهیر و نام آوران را فرا گرفت .

ملا احمد در زادگاهش نراق به کمک مردم گرفتار شتافت و التیام بخش دردها و آلام آنان بود تا نهایتا تاریخ ۲۳ ربیع الثانی ۱۲۴۵ برابر ۳۰ مهر ۱۲۰۸ مرض وبا بر قاطبه مردم از جمله بر این مجتهد عظیم الشان و نویسنده فایق آمد و همچون زهر کشنده او را از پای در آورد . بعدا پیکر پاک این عالِم برجسته از نراق به نجف اشرف منتقل و در کنار پدر بزرگوارش علامه حاج ملا محمد مهدی نراقی در صحن حرم حضرت امیرالمومنین(ع) خاکسپاری گردید .

۰۰/۰۴/۰۵
سلحشوران شهر نراق

نظرات  (۱)

سلام لطفا من همان کسی که شما رارنجاندم میخواستم دلجویی عذرخواهی کنم ازشما طلب حلالیت بطلبم

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.

هدایت به بالای

folder98 facebook